انا اعانى من ناسور عصوصى وناسور شرجى ولكنى معملتش العملية لظروف تعب ابنى وحاليا التعب زاد ونقح جامد ووجع فى الشرج والورم اللى فوق الشرج بس الشرج اكتر ممكن اى مرهم يهدى الوجع

icon 25 أغسطس 2015
انا اعانى من ناسور عصوصى وناسور شرجى ولكنى معملتش العملية لظروف تعب ابنى وحاليا التعب زاد ونقح جامد ووجع فى الشرج والورم اللى فوق الشرج بس الشرج اكتر ممكن اى مرهم يهدى الوجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل مراد
جراحة عامة
لا يوجد مرهم يخفف الالم و لكن يمكن استخدام بعض الصادات الحيوية و مسكنات مع مضاد وذمة