الم مع تورم في اعلى الصدر جهة اليسار

icon 15 يونيو 2021
اعاني منذ اكتر من عام من ألم متقطع وليس ثابت بإستمرار في الصدر جهة اليسار ممكن اسبوع فيه ألم متقطع وممكن اسبوع او ١٠ ايام مفيش حاجة وأوقات ألم ومقدرش اتنفس غير بصعوبه ولكن اللي ثابت دايما تورم باستمرار

إجابات الأطباء على السؤال

د. عوضه الخثعمي
جراحة عامة
الف سلامة تحتاج اشعة تليفزيونية للصدر وبعدها مراجعة طبيب اسرة او جراحة لاخذ تاريخ مرضي مفصل وفحص سريري.