التهاب شديد ف غضروف ادني نتيجه الخرم مع الم شديد جدا منذ ٣ ايام

icon 6 ديسمبر 2022
اجريت ثقب ف الغضروف الداخلي ف اذني من اسبوعين وكانت حالته جيده ومنذ ثلاثه ايام بدا ف الاتلهاب الشديد والالم الشديد واحمرار شديد ف الاذن حوالين الخرم وانتفاخ واخراج ماده لزجه خضرا مع العلم اني كنت انظفه يوميا بمحلول الملح واضع عليه الفيوسيديين

الملفات المرفقة:

8D81F64D-066F-41BB-B0AF-43F78737E5D7

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مهند السراحنة
جراحة عامة
يجب ازالة المعادن الموجودة فورا كلها لانها هي التي تسبب هذا الالتهاب