انا عندى الم جامد ف دماغى من الناحية اليمين بس مش الم ف فرورة راسى الم ف دماغى نفسها ده من ايه مع العلم انى عصبية جدا

icon 2 ديسمبر 2010
انا عندى الم جامد ف دماغى من الناحية اليمين بس مش الم ف فرورة راسى الم ف دماغى نفسها ده من ايه مع العلم انى عصبية جدا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك مراجعة اختصاصي أعصاب لعمل التشخيص الدقيق، من صور أشعة وغيرها، والمسألة لا تحل عن بعد.