small cysts seen at the postedri aspect of Lt testisthe largest m smal

icon 2 مايو 2015
small cysts seen at the postedri aspect of Lt testis,the largest 16m, smaller 9m There is a large amount of klin surrounding the Rt testis, lobulated, saculated أرجوالافادة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
يعتبر ضمن الحدود الطبيعية. وجود كيسات بسيطة صغيرة خلف الخصية اليسرى. راجع اخصائي مسالك بولية.