انا كنت عامله عمليه فضهرى كان عندى ورم فالفقرات العجزيه ادى الى عدم الاتزان وضعف فعضلات الطرفين السفليين وعدم تحكم فالبول والبراز وعملت علاج طبيعى سنتين بس لسه عدم الاتزان موجود واخدت علاج للبول كتير وعملت تمارين كيجل ولسه مش قادرة اتحكم فالبول انا عارفه ان الاعصاب اتاثرت مش عارفه اعمل ايه

icon 8 مارس 2011
انا كنت عامله عمليه فضهرى كان عندى ورم فالفقرات العجزيه ادى الى عدم الاتزان وضعف فعضلات الطرفين السفليين وعدم تحكم فالبول والبراز وعملت علاج طبيعى سنتين بس لسه عدم الاتزان موجود واخدت علاج للبول كتير وعملت تمارين كيجل ولسه مش قادرة اتحكم فالبول انا عارفه ان الاعصاب اتاثرت مش عارفه اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
للاسف فكما تعلمين لا يوجد اي علاج سوى المحاوله بالعلاج الطبيعي وربما تتحسنين