النحافه عايزه حل انا مخطوبه وكتب الكتاب بعد يومين بس عايزه وزني يزيد

icon 24 يونيو 2020
ان وزني ٤٥ك وكنت استخدم ترايكتين وحبوب الخميره و باودر ولا ف اي نتيجه

إجابات الأطباء على السؤال

لايمكنك زياده الوزن المطلوب خلال يومين مشكله النحافه يجب علاجها بالتدريج والتعرف على اسباب فقد الشهيه ثم علاجها خلال اليومين حاولي شرب الكثير من الماء ، اخد سناك مرتفع السعرات و صحي مثل الفواكه المجففه او العصائر التي تحتوي على عدد عالي من السعرات و يفضل اضافه الحليب او الزبادي او مسحوق البروتين بداخلها مثال : عصير الفراوله او الموز بالحليب و يحلى بالعسل او التمر مع مسحوق البروتين من نوع موثوق من مصدره حاولي تهدئه اعصابك لان الضغط العصبي يولد النحافه عند بعض الفتيات

د. ساره ياسين
تغذية

لايمكنك زياده الوزن المطلوب خلال يومين مشكله النحافه يجب علاجها بالتدريج والتعرف على اسباب فقد الشهيه ثم علاجها خلال اليومين حاولي شرب الكثير من الماء ، اخد سناك مرتفع السعرات و صحي مثل الفواكه المجففه او العصائر التي تحتوي على عدد عالي من السعرات و يفضل اضافه الحليب او الزبادي او مسحوق البروتين بداخلها مثال : عصير الفراوله او الموز بالحليب و يحلى بالعسل او التمر مع مسحوق البروتين من نوع موثوق من مصدره حاولي تهدئه اعصابك لان الضغط العصبي يولد النحافه عند بعض الفتيات

تعليقات الزائرين

Amany Ahmed Amany Ahmed

هو ممكن اخد الترايكتين و الدايجستين و حبوب الخميرة لزيادة الوزن و لا ف منها اضرار

icon 10 أكتوبر 2022
ملاك الاصبحي ملاك الاصبحي

هل تنصحني بشرب اتراكمين انا وزني ٣٩ومتزوجه وعند طفل رضيع هل يؤثر علئ الطفل انا باكل كثير بس مش بسمن

icon 13 نوفمبر 2022