برودة الجسم للحامل

icon 10 يوليو 2019
حامل وبشعر بالبرد بالرغم من الحر ده وبتجنب المراوح او اى هوا لان عندى حساسية انف مذمنة وزادت مع الحمل ومع اقل نسمة هوا بعطس بالعشر عطسات ورا بعض وبدوخ من شدة العطسة وبتوتر جامد وبخاف ع اللي في بطنى من اثر الهزة القوية .. ومش بعرف اكل سمك او بيض او لبن تجنبا للسخونية .. فى الخامس

إجابات الأطباء على السؤال

د. دطارق عبد الفتاح الرهوان
الأنف والاذن والحنجرة
طبيعى بالحمل حساسيه الانف تزيد يمكنك استخدام بعض مضادات الحساسيه الامنه واستخدام بعض البخاخات للانف الخاليه من الكورتيزون مثل فلكسوناز بخاخه