انا عندي كحه جامده فيها بلغم وصدري بيزيق وعندي الينف نود ورما شويه في زوري والكحه تعباني جدا بتطلع من جوه اوي وبتتعبني اوي وانا بكح

icon 22 نوفمبر 2015
انا عندي كحه جامده فيها بلغم وصدري بيزيق وعندي الينف نود ورما شويه في زوري والكحه تعباني جدا بتطلع من جوه اوي وبتتعبني اوي وانا بكح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د علي محمد الجندي
الأنف والاذن والحنجرة
من خلال وصف الحاله بتمشي مع اللتهاب القصبات الهوائيه التحسسي وانت بحاجه لفحص الصدر واجراء فحص وظائف الرئه وفحص ااجيوب الانفيه واجراء صور شعاعيه للصدر والجيوب الانفيه وعلى ضوء النتائج يتم اعطاء العلاج المناسب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي كحة ف الصدر بيزيق (بيعمل صوت )ومش عرفه انام لان مجرد م اغمض عيني اصحي لاني مش عرفه اتنفس

icon 3 ديسمبر 2022