لو سمحتوا انا بعانى من توتر عصبى بسيط احيانا عايزة اسأل عن دواء مهدىء لا يسبب الادمان وليس له اثار جانبية متوفر بالصيدليات المصرية ولا يحتاج لروشتة وايضآ منوم لا يحتاج روشته

icon 6 ديسمبر 2018
لو سمحتوا انا بعانى من توتر عصبى بسيط احيانا عايزة اسأل عن دواء مهدىء لا يسبب الادمان وليس له اثار جانبية متوفر بالصيدليات المصرية ولا يحتاج لروشتة وايضآ منوم لا يحتاج روشته

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
لابد من مراجعة متخصص بالقرب منك  لانك تحتاجين الى مصارحة معه وتشخيص دقيق  استعيني بايمانياتك ونظمي نمط حياتك وفق اهداف وتدربي على الاسترخاء والتفكر الارتقائي  راجعي المتخصص بالقرب منك وستتحسنين باذن الله