لو سمحتم عندي غثيان عصبي كل اما ابقي متوتر من حاجة حتي لو بسيطة اشعر بغثيان شديد يستمر لساعات مبقدرش من خلاله اكل اي حاجة حتي لو توتر بسيط او حتي كنت ناقص نوم شوية ما الحل ؟

icon 16 مايو 2019
لو سمحتم عندي غثيان عصبي كل اما ابقي متوتر من حاجة حتي لو بسيطة اشعر بغثيان شديد يستمر لساعات مبقدرش من خلاله اكل اي حاجة حتي لو توتر بسيط او حتي كنت ناقص نوم شوية ما الحل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا يتطلب العلاج من الطبيب النفساني