كابتون 25 يستخدمة كام مرة في اليوم لكبار السن80سنة ارجو الرد لانه تعاني من تعب جامدة وتسبب في انها تعمل بول علي نفسها وتعاني من هلوسة جامدة طول النوم

icon 27 يناير 2019
كابتون 25 يستخدمة كام مرة في اليوم لكبار السن80سنة ارجو الرد لانه تعاني من تعب جامدة وتسبب في انها تعمل بول علي نفسها وتعاني من هلوسة جامدة طول النوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جعفر احمد
الطب النفسي
كابوتين 25 و 50 هو احد علاجات الضغط المرتفع وليس له علاقة بإدرار البول - قد يكون التبول اللا ارادى اما بسبب انها تتعاطى احد الادوية المدرة للبول او مشاكل والتهابات فى المثانة أو بسبب عامل السن