نفسي وخجل اجتماعي 0000

icon 23 مايو 2021
عندي القضيب من النوع grower ولكنه مش بيكون باين في الحياة العملية والناس بتبص وتضحك والموضوع ده ماثر عليه نفسيا رغم انه كويس 14 سم عند الانتصاب والخصيتين طولهم 5.5 سم وكشفت سابقا والدكتور قال صحتك عال ارجو النصيحة لاني تعبت من الموضوع ده وبحس اني اقل من الشباب الاخرين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي
ركز في حاجة ثانية.. شغل .. هوايات .. أنشطة رياضية اجتماعية الخ