طفلة تحكي انعا تعرضت للتحرش

icon 29 سبتمبر 2022
بنتي عندها ٧سنوات وتقول انها تعرضت للتحرش من جدها اكتر من مرة بس كل مره اسالها بيكون كلامها ملخبط اتصرف ازاي معاها ومع جدها لو فعلا حقيقي وازاي اتأكد وهل ممكن يكون كل ده من خيالها لاني علكت منها انها شاهدت بعض الفيديوهات الإباحية

إجابات الأطباء على السؤال

نحتاج إلى تحسين الرقابة،  لا يترك الأطفال وحدهم مع شخص واحد!الحضانة أفضل! المواجهة مفيدة للجميع

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي

نحتاج إلى تحسين الرقابة،  لا يترك الأطفال وحدهم مع شخص واحد!الحضانة أفضل! المواجهة مفيدة للجميع