ارجو افادتي حياتي واقفه والله مشاكل بسبب الادوية النفسية عندي ١٩ سنة

icon 15 سبتمبر 2020
باخدادويةاكتئاب بقالي سنةولماكنت بنسى لعلاج ومعاده كنت بتعب جداواصحى من النوم متخدره مش شايفه كويس ودايخه جدا ومش عارفه اقرأ ولا اتكلم ولا اتعامل ولا اكون ثابته واعصابي بتترعش جامدولكن مؤخرا وبقالي كام شهر حتى وانا منتظمة عالعلاج بيحصل نفس الحالة ومش بعرف افوق مهما شربت منبهات الا بعد يوم ونوم كتير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي
العلاج النفسي مفيد جداًالأدوية وحدها لا تكفي