انا كان عندي او المفروض لسه عندي panic attack حسب تشخيص ال ى هل المرض

icon 22 أغسطس 2016
انا كان عندي او المفروض لسه عندي panic attack حسب تشخيص الدكتور سؤالى هل المرض دا ليه علاقه بضيق النفس وسرعه ضربات القلب ووجع الصدر ؟ لو اه ازاى اخلص نفسي منه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
نعم، هذه الأعراض تحدث مع نوبة الهلع، وهي نوبات تحدث نتيجة اصابتك بأحد اضطرابات القلق.
طاقم الطبي
هي الاعراض تحدث اثناء نوبة الفرع ومتابعة العلاج مع طبيبك كفيله بالشفاء ان شاء الله