انا عمرى بفكر كتير فى الانتحار او انا اجرح نفسى او اتجنن او انفصال الش

icon 27 يوليو 2013
انا عمرى 19 سنه بفكر كتير فى الانتحار او انا اجرح نفسى او اتجنن او انفصال الشخصبه او اى حاجه من الحاجات ديه حاول اعالج نفسى بس معرفتش وخليت احلف نفسى على ان مجرحش نفسى بس فى افلام بيتكلم على الانتحار او المسلسلات الى فى كده بحبها او المسلسلات الى فى انجراح عطافى اقول لنفسى انتحر وكمان احب المسلسين الى بطلعوا فى الدور تعبنين نفسبه انا عيزه حاجه اعلاج بيها نفسى بس متقلش انى اروح دكتور نفسى لانى مش عرف و كمان اهلى معرفوش الحاجه الا ان مره واحده وقلتلهمش تانى فحسبوا انى عاديه لكن كتمت فى نفسى فارجو حل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
.حالتك لا يمكن السيطرة عليها دون متابعة مباشرة من قبل أحصائي نفسية وبعد الاطلاع هلى تفاصيل تتعلق بحياتك اليومية والضغوطات النفسية التي تدفعك إلى التفكير بهذه الطريقة ومن ثم سيتم وضع خطة علاجية تتناسب مع ظرفك الصحي والمحيطي