انا عصبي جدا اي حاجه بتعصبني كل شوبه اتشاكل مع عروستي بسبب عصبيتي كل حاحه اشوفها تعصبني عايز ارتاح تعبت من العصبيه اوي بحاول اهدي نفسي بالصلاه او بالنفس العميق بردو بتعصب جامد

icon 9 فبراير 2018
انا عصبي جدا اي حاجه بتعصبني كل شوبه اتشاكل مع عروستي بسبب عصبيتي كل حاحه اشوفها تعصبني عايز ارتاح تعبت من العصبيه اوي بحاول اهدي نفسي بالصلاه او بالنفس العميق بردو بتعصب جامد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا بد منا لتقييم والعلاج من الطبيب النفساني