انا بسمع صوت افكاري بتقول كل ما هو ممكن يضايقني

icon 22 أغسطس 2023
انا بسمع صوت أفكاري واكنها افكار حد تاني بيقول كلام صعب وفيه تنمر وعدم رضا وسخط وكله عكس شخصيتي أو أفكاري بكون متضايقه جدا لان حتي بعض الأفكار بتكون تمني المرض ليا أو الضرر ليا وللناس اللي بحبهم ولكن ده صوت أفكاري انا يعني مش حاسه ان ده شخص تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري نبيل الحمود
معالج نفسي
سلامتك. هناك تفاصيل عديده مفقوده وهامه! . كم عمرك؟ منذ متى هذه الأعراض؟ هل هي متكرره كثيرا وتستحوذ عليكِ؟ هل هي في عقلك ومخيلتك ام تسمعينها باذنك وكأنها صوت حقيقي خارجي؟ ما هي الأعراض الأخرى المرافقه ان وجدت؟ ما مدى تأثير هذه الأعراض على حياتك؟ قد تكون اعراض توتريه او اعراض من ضمن وسواس قهري... وللقطع بذلك راجعي طبيبا نفسيا بشكل شخصي ليقيم حالتك ويشخص الحاله ويضع العلاج المناسب راجيا لكِ موفور الصحه والسعاده