التفكير الزائد فى الامراض

icon 11 فبراير 2022
انا فتاه ابلغ من العمر١٤سنه اتتنى الخوف من الموت واحاول التغلب عليه ولكنى لا اقدر فالخوف يسيطر علي كأنى قربت اموت ولكن بعد هذا اتنى ان انا عندى مرض خطير فى القلب هيكون سبب موتى وانا بحثت على جوجل اعراض مرض القلب ومنها ضيق التنفس فهل ممكن ان اصاب بمرض فى القلب فى هذا السن او بجلطه قلبيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حكم دياب
معالج نفسي
غالبا بسبب الجو و البيئة المحيطة بك بدأ رهاب المرض عندك الأمر يحتاج لدعم نفسي معرفي و تحل المسألة