انا عندي كان عندي فيرس a وقعدت شهر راحه وظائف الكبد نزلت من الي والصفر

icon 16 أكتوبر 2015
انا عندي 21 سنه كان عندي فيرس a وقعدت شهر راحه وظائف الكبد نزلت من 1240 الي 37 والصفرا نزلت من 10 الي 3.9 وبعدها ريحت اسبوع كمان نزلت الصفرا الى 3.3 بس ممكن علاج للصفرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
ليس هناك علاج للصفرا و لكن سترجع للطبيعى لوحدها و لكن ستاخذ وقت