ضغط دمى منخفض علطول ولا يوجد عندى انيميا

icon 9 يونيو 2020
انا عندي 16سنه وضغط الدم عندى منخفض علطول فما السبب

إجابات الأطباء على السؤال

ممكن من الزعل او الارهاق الزياده ممكن تاخدي علاج لهبوط الضغط مثل كوراسور نقط ١٠ نقط علي نص كوب ماء لو استمر انصحك تتابعي مع دكتور متخصص

د. سعد ابو المعاطي
باطنية

ممكن من الزعل او الارهاق الزياده ممكن تاخدي علاج لهبوط الضغط مثل كوراسور نقط ١٠ نقط علي نص كوب ماء لو استمر انصحك تتابعي مع دكتور متخصص

تعليقات الطبيب على السؤال
كم هو ضغطك اولا تانيا ما هى طبيعه حياتك وطبيعه الاكل لكى نحدد السبب .يمكن اخد ميدودرين اقراص
icon 1 يونيو 2020