انا عمرى اشعر بكركرة ف البطن مستمرة مع الم اسفل البطن واحيانا ف البطن

icon 21 سبتمبر 2018
السلام عليكم انا عمرى 43 عام اشعر بكركرة ف البطن مستمرة مع الم اسفل البطن واحيانا ف البطن كلها ورفرفة ف القلب وساعات ضيق ف التنفس ودوار واحساس بالهبوط وتسارع فى دقات القلب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود نجيب القط
الكلى
أنصح بعمل تحليل الغدة الدرقية وجرثومة المعدة ورسم قلب وصورة دم كاملة والعرض على طبيب الباطنة