انا باخد حقن ديكسا مع اى مسكن ونفخت جسمى جامد ازاى اتخلص من المية الزيادة الى سببتها الحقن؟

icon 14 يونيو 2019
انا باخد حقن ديكسا مع اى مسكن ونفخت جسمى جامد ازاى اتخلص من المية الزيادة الى سببتها الحقن؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عزت العوا
الكلى
الديكساميثازون هو اقوى و اخطر مركبات الكورتيزون و اخذه مع المسكنات يزيد من اخطارهما خاصة اذا تكرر الاستخدام و الحل هو بالاكتفاء بالمسكنات العادية كالباراسيتامول عن طريق الفم و تجنب الحقن.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

طاب ازاى اخفف الام الحمى لمابتيجى واخفف التعب ده لان لو مأخدتش الديكسا ببقى تعبانه اوى

icon 1 أبريل 2021