نقص وزن نقص فيتامين د عسر هضم مرفق صور تحاليل

icon 9 نوفمبر 2020
شاب.السن 24.الوزن 60كيلو.الطول 170.وزني ثابت وكنت عايز أزوده..وزيادة أو نقصان الأكل مش بتأثر علي الوزن خالص.حد نصحني ان اعمل بعض التحاليل.المعمل قالي عندك نقص فيتامين د + عسر هضم + حاجة تانية مش فاكرها (مرفق صور التحاليل) هل أبدأ اتابع مع دكتور؟ وأتابع مع دكتور ايه؟ وهل دي حاجة ليها علاقة بالوزن؟

الملفات المرفقة:

hermons-H-Pylori-stool complete-blood

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب هضميه لاجراء اللازم او لتوجيهك للتخصص المعني