اعانى من رهبه فظيعه من الخوف بدون اى سبب مع ضربات للقلب عاليه جدا مع زهق جامد وعدم راحه فى المعده وكأنى اريد ان اهرش فى منتصف القفص الصدرى مع انى مدخن شكيت فى القلب وزهبت للدكتور وعملت رسم قلب بالمجهود والحمدالله تمام زهبت لدكتور بطنه وعملت تحليل قال منقص حديد المهم الان فى انتفاخ فى البطن

icon 28 أبريل 2011
اعانى من رهبه فظيعه من الخوف بدون اى سبب مع ضربات للقلب عاليه جدا مع زهق جامد وعدم راحه فى المعده وكأنى اريد ان اهرش فى منتصف القفص الصدرى مع انى مدخن شكيت فى القلب وزهبت للدكتور وعملت رسم قلب بالمجهود والحمدالله تمام زهبت لدكتور بطنه وعملت تحليل قال منقص حديد المهم الان فى انتفاخ فى البطن

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ينبغي تكملة الفحوصات لتحديد نوع وسبب النقص في الحديد وعلى ضوء النتائج سيكون السلوك الطبي الأمثل