ما هو نشخيص فحص الدم

icon 10 أغسطس 2019
The red blood cells show hypochromic microcytic anemia with mild anisopoikilocytosis, few ovalocytes and target cells seen. The white blood cells are normal in total count اتييand differential.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عزت العوا
الكلى
لم تذكر العمر و لا نسبة خضاب الدم ولكن يفضل عمل نسبة الحديد ومخزونه.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بناء مصطلح طبي Blood disorder passed down through families inherited in which the body makes an abnormal for hemoglobin

icon 19 مارس 2021