استشاره بسيطه بخصوص مرض الروماتزم اعاني من نغزه في القلب و قبضة

icon 14 أبريل 2020
نغزه في القلب و قبضة و سرعة ضربات القلب

إجابات الأطباء على السؤال

د. رشا ابوعلي
القلب والاوعية الدموية
السلام عليكم عليك مراجعه طبيب القلب لمتابعه الحاله لديك
تعليقات الطبيب على السؤال
د. رشا ابوعلي

القلب والاوعية الدموية

السلام عليكم هل عندك مشكله ارتجاع او تضيق احد الصمامات
icon 31 مارس 2020

تعليقات الزائرين

محمد زايدعبد العادى محمد زايدعبد العادى

عندي الم في القطنية وخشونة في المفاصل عملي سرعة ترسيب الدم والصفائح الدموية عالية لو اخدت حقن مضاد للالتهابات كتير في مشكلة. وشكرا

icon 8 يونيو 2022
mona Shawky mona Shawky

عندى نغزه متكررة من امبارح وكأنى مخلوطة في الم في عضلة القلب وليس اى مكان غيرها علما بانى كنت اعمل ريجيم كيتو . وعندي غازات كتير وإمساك شديد ممكن رد

icon 17 يناير 2023