حرقان فى الضهر والراس مع وجود زن فى الجسم والم فى الضهر مع العلم ان الضغط عالى 170/90 وسرعة الترسيب عاليةواملاح وباخد دواء الضغط بس مش عامل حاجه ممكن اعرف انا عندى ايه بالظبط؟

icon 23 أبريل 2018
حرقان فى الضهر والراس مع وجود زن فى الجسم والم فى الضهر مع العلم ان الضغط عالى 170/90 وسرعة الترسيب عاليةواملاح وباخد دواء الضغط بس مش عامل حاجه ممكن اعرف انا عندى ايه بالظبط؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هناك أسباب كثيرة ، ولتحديد السبب بدقة لا بد من فحص طبي أولا للتحقق من خصائص الأعراض وللكشف عن العلامات السريرية المرافقة