انا كنت اعاني من روماتيزم القلب اربع سنوات وكنت باخد حقن البنسلين كل ي

icon 6 يونيو 2016
انا كنت أعاني من روماتيزم القلب، أربع سنوات وكنت باخد حقن البنسلين كل 21 يوم. بعدها طيبيب القلب وقف العلاج لاني شفيت. الان مر سنة وبحس وبالاعراض مرة أخرى.ماذا افعل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هانى فايد
القلب والاوعية الدموية
يجب معرفة عمرك كام؟ وعمل موجات فوق صوتية علي القلب لنكتشف هل يوجد تأثير للحمي الروماتيزمية علي صمامات القلب

تعليقات الزائرين

محمد الزينى محمد الزينى

بخد الحقنه اكتر من سنه بخدها كل شهر وان عدا يوم على معدها بتخنق ونبضات قلبى بتعله ومبطنظبتش الحل اى

icon 17 مايو 2023