انا عندى وعندي ارتخاء بالصمام الميترالى والاعراض اللى عندي دوخة لما اق

icon 11 سبتمبر 2015
انا عندى 16 سنة وعندي ارتخاء بالصمام الميترالى والاعراض اللى عندي دوخة لما أقف و بتعب من أقل مجهود , وعند الاستيقاظ هناك ضيق بالتنفس,والدكتورظكاتبلى اندرال 20 جم بس مش بيعمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
نرى من المهم معاودة طبيبك لتعديل العلاج فقد يتطلب الأمر تغير الاندرال أو تخفيض جرعته