اشعه ايكو علي القلب لحديثي الولاده

icon 2 يناير 2022
ابنتي عندها 15يوم وقمت بعمل اشعه ايكو وقال لي احتمال تعمل عمليه وانا مش عارف اعمل ايه

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٢-٠١-٠٢-٠٢-٣٣-٥٤-٣٨٧_com.google.android.apps.docs Screenshot_٢٠٢٢-٠١-٠٢-٠٢-٣٣-٢٥-٦٥٠_com.google.android.apps.docs

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اباصيري
القلب والاوعية الدموية
كلها ثقوب صغيرة تحتاج للمتابعة ويعطي فرصة للاغلاق لوحدها خلال سنتين مع متابعة المولود والعلاج وعمل ايكو