انا اعاني من ارتفاع المري والضغط والسكر مش عاوز ينتظم والدهون الثلاثين مرتفعة في الكبد وعندي شرقه وكحه و عرق ومش عارف اعمل ايه عاوز دكتور ممكن العلاج عندها

icon 27 سبتمبر 2016
انا اعاني من ارتفاع المري والضغط والسكر مش عاوز ينتظم والدهون الثلاثين مرتفعة في الكبد وعندي شرقه وكحه و عرق ومش عارف اعمل ايه عاوز دكتور ممكن العلاج عندها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق لكن ينبغي المتابعة مع أخصائي باطنية لتعديل العلاج والحصول على استجابة مناسبة والسيطرة على الضغط بشكل جيد