مريضه عمله عمليه قلب مفتوح

icon 17 أكتوبر 2019
انا عمله عمليه قلب مفتوح من 3سنين ومغيره الصمام المترالي وعمله تصليح في الثلاثي وعملت ايكو اول امبارح لقيت فيه ارتجاع وضيق بالصمام المترالي بنسبه متوسطه وكفاء القلب بتعمل بنسبه 69‰ اعمل ايه هو ممكن اعمل عمليه تاني وهي هتكون خطيره في المره التانيهمن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق،فقط ينبغي المتابعة مع أخصائي القلبية لتقييم الحالة، فإذا ما كانا التضيق والإرتجاع طفيفان فلا يستوجبان اي اجراء