هل ممكن ارتجاع الصمام المترالي البسيط ميبانش في تخطيط القلب وسماعات الدكتور لانى عملت ايكو من سنتين كان تمام وحاليا عملت تخطيط وكويس كلام دكتور رحت له شككنى انى مريضه/السن 16

icon 25 يناير 2016
هل ممكن ارتجاع الصمام المترالي البسيط ميبانش في تخطيط القلب وسماعات الدكتور لانى عملت ايكو من سنتين كان تمام وحاليا عملت تخطيط وكويس كلام دكتور رحت له شككنى انى مريضه/السن 16

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
نعم ممكن