اعانى من نشاط الغدة الدرقيةولاحظت ان عندى جحوظ فى العينين ,هل عينيا هاترجع لطبيعتها لما انظم افرازات الغدة ؟هل رغم العلاج عينيا هاتستمر فى الجحوظ ؟ هل شعرى مش هاينزل بعد العلاج

icon 6 مارس 2017
اعانى من نشاط الغدة الدرقيةولاحظت ان عندى جحوظ فى العينين ,هل عينيا هاترجع لطبيعتها لما انظم افرازات الغدة ؟هل رغم العلاج عينيا هاتستمر فى الجحوظ ؟ هل شعرى مش هاينزل بعد العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم مرقص
جراحة عامة
عادة لا يرجع الجحوظ الى طبيعته ولكن قد يخف قليلا. المهم ان لا يزيد مع الوقت وذلك باخذ العلاج الصحيح
الدكتور محمد صافي
طب عيون
بالنسبة للجحوظ ممكن ان ينحسر قليلاً بعد أخذ دواء للغدة الدرقية