الم في الرقبه من اليمين

icon 14 أبريل 2023
والدتي في سن 44 عام هي شالت شنطه علي دماغها في مشوار كانت خفيفه ولكن ده خلي الرقبه ثابته علي وضع واحد لمده مش قليله دلوقتي هي بقالها اسبوع ونص بتعادي من الم ف الجزء الايمن من الرقبه ومأثر علي ايديها وتنميل بسيط ف الاصابع مع تقل في القدمين الالم بيكون اول ما بتصحي وبيقل علي مدار اليوم

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابوالقاسم
جراحة العظام والمفاصل
مطلوب اشعه رنين مغناطيسي علي الفقرات العنقيه و ممنوع حمل اي شئ ثقيل علي الرأس