والدتي عمرها عملت صوره وكان تقرير الصوره هيك وال يلي بتابع حاستها مساف

icon 13 نوفمبر 2013
والدتي عمرها 39 سنه عملت صوره وكان تقرير الصوره هيك والدكتور يلي بتابع حاستها مسافر حاليا ممكن اعرف شو ممكن يطلع معها وازا الاشي خطير او لا Date 2013-11-12 MRI study for cervical spine Loss of normal cervical lordosis due to muscle spasm is noted The spinal cord appears normal in position and intrinsic signal with no evidence of cord atrophy, myelomalacia or cavitation. No evidence of cord compression or intramedullary lesions Normal spinal cord dimensions with no stenosis or deformity The vertebral bodies have normal alignment. Normal height and signal hydration pattern of the intervertebral discs No significant annular bulge or hernia ion are detected No abnormal para-spinal soft tissue masses. Dr. JAMAL SOFAN Radiologist

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
لا شيء مقلق في الصورة , لا يوجد انزلاقات غضروفية , فقط هناك شد عضلي , يمكن التخلص منه بواسطة العلاج الطبيعي وتقوية عضلات العنق واخذ مرخي عضلي وعدم التوتر