مشكله في مفصل اصبع الابهام

icon 7 يوليو 2022
ممكن تشخيص للاشاعه لان رحت لدكتور وعملي جبيرة لمدة شهر ولسه الوجع زي الاول ورحت لدكتور تاني قالي كانت عايزة عملية من الاول وكتب لي علي زاديما جيل فقط هل هي محتاجه عمليه ام محتاجه جبيرة او جبس

الملفات المرفقة:

Picsart_22-07-07_02-25-42-828 Picsart_22-07-07_02-24-10-535

إجابات الأطباء على السؤال

د. د لؤي السايس
جراحة العظام والمفاصل
السلام عليكم كسر اسفل الابهام يحتاج جبيرة بعد التأكد من تعديل الكسر بشكل صحيح ومتابعة الحاله للتأكد من ثبات الكسر وعدم تحركه وفي حال تحرك الكسر يحتاج عمليه تثبيت جراحيا الكسر الموحود في الصورة يحتاج تعديل وتثبيت ومن الله الشفاء
د. نشات عبدالعال
جراحة العظام والمفاصل
لابد من مراجعه طبيب لتقييم الحاله