مامعني lv3/4 and lv4/5 MILD DIFFUSE POSTERIOR DISC BULGE INDENTING the ventral aspect of the theca and gently encroaching upon the inferior aspect of both exit neural foramina

icon 17 مارس 2019
مامعني lv3/4 and lv4/5 MILD DIFFUSE POSTERIOR DISC BULGE INDENTING the ventral aspect of the theca and gently encroaching upon the inferior aspect of both exit neural foramina

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامه محمد
تغذية
معناه ياسيدى الفاضل عندك بروز او بداية غضروف فى ما بين الفقره التالته والرابعه والرابعه فى الفقرات القطنيه وعامل لك ضغط وتسميع ع الاعصاب الطرفيه والف مليون سلامه على حضرتك