لو سمحت انا امى عندها روماتيد اوقات بتكون كيس واوقات تانى بتتعب وبتكون ركبتها وجعاها اوى ممكن اعرف ايه افضل الادويه االممكنه مع العلم انها تعانى من اعوجاج فى الاصابع

icon 10 يوليو 2015
لو سمحت انا امى عندها روماتيد اوقات بتكون كيس واوقات تانى بتتعب وبتكون ركبتها وجعاها اوى ممكن اعرف ايه افضل الادويه االممكنه مع العلم انها تعانى من اعوجاج فى الاصابع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير مزاوي
الطب الطبيعى
ان هذه الاعراض وبالذات اعوجاج الاصابع يعود باساسه لالتهاب المفاصل الروماتيدي , هناك عدة ادوية سيقوم طبيبها المختص بوصفها .. بالاضافة الى مكملات غذائية فعاله ستقوم بعلاج الالتهاب من ناحية اخرى بل وستقوي العلاج الدوائي .. عليها باستعمال مكمل غذائي اسمه الكوركومين الماده الفعاله الموجوده بالكركم على شكل كبسولات .. واستعمال اوميغا 3 زيت الاسمك المحاربه ايضاً للالتهابات .. اما من ناحيه غذائيه مفضل عدم استهلاك المنتوجات الحيوانية نهائياً كاللحوم والحليب والبيض