امى ٦٠س عندها وجع المفاصل وورم اليد والرجل والركب ممكن اعرف دى اعراض ايه اروح لدكتور عظام ولا روماتويد

icon 31 مايو 2019
امى ٦٠س عندها وجع المفاصل وورم اليد والرجل والركب ممكن اعرف دى اعراض ايه اروح لدكتور عظام ولا روماتويد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
..الاسباب كثيره عليك مراجعة طبيب روماتيزم من اجل الفحص السريري واجراء اللازم ( التخصص يسمى روماتيزم او بالعربيه الامراض الرثويه والروماتيويد مرض من امراض الروماتيزم )