لما بلعب كوره بحس بالم شديد ف كتفي للعلم انت مش بقق حارس ؟؟؟؟

icon 2 ديسمبر 2015
لما بلعب كوره بحس بالم شديد ف كتفي للعلم انت مش بقق حارس ؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
مرحبا بكم يجب الفحص الطبي الدقيق بواسطة متخصص في جراحة العظام وعمل الإشاعات اللازمة اذا لزم الأمر لمعرفة السبب وطريقة العلاج المناسب. تحياتى لكم وامنياتى بالشفاء العاجل. و أسعدنى تواصلكم.