لبست حذاء ضيقا لمدة حوالى ساعات وعند خلعه شعرت بتنميل فى اصبع رجلى الص

icon 21 نوفمبر 2016
لبست حذاء ضيقا لمدة حوالى 6 ساعات وعند خلعه شعرت بتنميل فى اصبع رجلى الصغير ومنذ 5 ايام وانا احس انه منمل او مش حاسس بى احساس طبيعى زى باقى القدم فما السبب فى ذلك وما العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الفواعره
جراحة العظام والمفاصل
السبب هو ضغط الحاء الضيق على أعصاب القدم عادة يرجع الى طبيعته مع الوقت