عندى وجع فى ضهرى مش عارفه اتحرك هو بيتعبنى على فترات وأخذت حقن موبينيل وبرشام ريلاكس ومافيش نتيجه ومحتاجه اتحرك لأن بنتي عندها امتحانات ارجو الرد سريعا

icon 16 أبريل 2016
عندى وجع فى ضهرى مش عارفه اتحرك هو بيتعبنى على فترات وأخذت حقن موبينيل وبرشام ريلاكس ومافيش نتيجه ومحتاجه اتحرك لأن بنتي عندها امتحانات ارجو الرد سريعا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
واضح انك تاخذين دواء مضاد التهاب ومسكن الم ومرخي عضلي ومع ذلك يستمر الالم , ينصح مراجعة مركز علاج طبيعي