عندى صداع من شهرين تقريبا من الخلف وياتى بزغلله مع العين وقمت بالكشف م

icon 12 مارس 2016
السلام عليكم عندى صداع منذ اكثر من شهرين تقريبا من الخلف ويأتى بزغلله مع العين وقمت بالكشف مع دكتور مخ واعصاب وصفلى علاج ديبرام وكتافلام 10 ملجم وورابيسيد وميولاكس باسط للعضلات اخدت العلاج لفترة وعند الاعادة الدكتور وصفلى الديبرام لمدة شهر وانا خايف من الديبرام لان سمعت ان له اعراض جانبيه هل فعلا له اعراض جانبيه ولا لا ومع ذلك الصداع بيجيلي يوم ويوم مع العلم بان عملى فترة مسائيه وبنام بالنهار لو سمحت عايز اعرف الصداع دا اسمه ايه وبييجي من ايه رغم اننا كل مايجيلى الالم دا والصداع دا افرقع رقابتى للخلف الصداع يروح لفتره خفيفه ويرجع تاني وهكذا باستمرار .. مع خالص تحياتى والشكر لكم جميعا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل غزال
جراحة العظام والمفاصل
المشكلة يحلها لك طبيبك .