الالم في الكتف والرقبة

icon 27 أبريل 2020
عندى الم في كتفي الشمال من ٣ او ٤ سنين ولكن كنت مطنشة عشان كان بسيط وبيروح ع طول لكن من شهرين او تلاته الالم زاد وبقا منزمن ع طول ومش بيروح وكمان في الم في اسفل الرقبة من ناحية الكتف الايسر

إجابات الأطباء على السؤال

الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزم لاجراء اللازم من تصوير خاصه الرقبه وتحليل للدم وغيره

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزم لاجراء اللازم من تصوير خاصه الرقبه وتحليل للدم وغيره