رجلي ورمه بعد العمليه

icon 26 أكتوبر 2020
عملت تثبيت كسر في عضمه الفخد من ٢٣يوم وركبت شريحه و١٠ مسامير وخدت جزء من عضمه الحوض بس مش عارفه اتني ركبتي ابدا من شده التعب بحرك كف رجلي بس وعندي ورم في رجل كلها ده طبيعي ولا غلط

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٠١٠١٩-٢٠٠٨٣٢_Gallery

إجابات الأطباء على السؤال

د. وجدي اللداوي
أخصائي علاج طبيعي
نعم هذا طبيعي جدا لا داعي للقلق باذن الله بعد ازالة المسامير ستتحسن تدريجيا بالعلاج الطبيعي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندى كسر في الحق الامامي للحوض ومركبه مسارين وشريحه من حوالي 25يوم عندى 43سنه متى استطيع أن انشر على رجلي

icon 12 ديسمبر 2020