دايما بيعاني من وجع في رجله الشمال ومبقاش بيقدر يمشي زي الاول ضهره ورج

icon 14 مارس 2017
والدي دايما بيعاني من وجع في رجله الشمال ومبقاش بيقدر يمشي زي الأول ضهره ورجله بيوجعوه , وكل ما يروح لدكتور بيديله مسكنات فقط هل فيه حل غير المسكنات ؟ وجزاك الله خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي محمد قاسم
أخصائي علاج طبيعي
تأكد من سلامة الظهر من خلال صورة اشعاعيه و بعدها يجرب التمارين العلاجيه