الظهر والاعصاب والعمود الفقري

icon 3 يناير 2023
حضرتك انا عملت اشاعه رنين علي ظهري ظهر ليا غضروف صغير ف الفقره الL5/L4 bulge دا في اسفل الظهر وعاملي وجع ف وسطي لما بقف كتير وبحس بكهربا او ذبذبه قي الرجل اليمين ورجفه ف العضلات وغضروف lesion D8/D9 دا ف اعلي الظهر الفقرات الصدريه وعاملي وجع ف منتصف صدي وعندي اعراض رجفة العضلات ف وجهي وحرقه عصب العين

الملفات المرفقة:

IMG20220530184559 IMG20220530184515

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابوالقاسم
جراحة العظام والمفاصل
اشياء بسيطه و غير مخيفه يجب تجنب رفع الاحمال و متابعه الطبيب المختص